Reuther vinder Lolland Open 2019

4. juni 2019

Vinder af Lolland Open 2019: Martin Reuther

I weekenden d. 1. + 2. juni 2019 drog hele 8 Kjøge-spillere til Holeby på Lolland for at deltage i det årlige dartstævne: Lolland Open.

Om søndagen lykkedes det Martin Reuther at gå hele vejen i Herre-B rækken og vinde, efter godt spil hele dagen (har undertegnede hørt). Stort tillykke til Martin, som nu skal prøve kræfter i herrernes A-række, hvilket han helt sikkert også klarer med bravour.

For de andre spillere, der var afsted gik det ikke helt så godt, dog kan det nævnes at Lars Sørensen blev nummer 5 i oldboys-rækken og at Michael Jensen, sammen med Per Sørensen fra Vordingborg spillede sig blandt de 8 bedste i herredouble.

/Kim

 

Skriv et svar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Copyright © 2018-2022 Kjøge Dart Club