Hej,

Først og fremmest vil jeg starte med at ønske alle en rigtig god påske, som jeg håber I alle nyder sammen, men hver for sig! Dette kan gøres på mange måder. Grib telefonen og ring til dine nærmeste, som du ikke lige kan være sammen med i disse svære tider. Start en videochat op, dette kan gøres på telefon, computer, tablet osv. Der findes mange muligheder. Og når man er på videochatten kan man jo både skåle, rafle, spille dart osv.

Står du og hungrer efter at spille dart mod andre i disse tider, kan jeg kun endnu engang anbefale at prøve www.webcamdarts.com – siden kan godt være lidt overbelastet i disse tider, men vær lidt tålmodig og du skal nok komme på. Man kan også spille andre steder, f.eks. https://nakka.com/n01/online/, her foregår det dog uden webcam, men det kan man jo vælge at starte ved siden af via Skype, Facebook eller noget helt tredje.

Og hvis du står og bare har lyst til at træne alene, findes der masser af træningsapps til både iPhone og Android-telefoner. Jeg er selv lige faldet over app’en Dart Pro Training Sheet, dog kun til Android lige nu, men det er et fint lille træningsprogram. Prøv det.

Og nu til det mere seriøse:

Jeg regner med at alle følger med i den daglige nyhedsstrøm om Corona-virussens udbredelse og hvad den gør ved vores samfund i disse tider, men jeg opsummerer lige alligevel: Klubben har fortsat lukket. Indtil videre frem til 10. maj, men det bliver desværre nok også i længere tid, men vi følger udviklingen tæt og melder selvfølgelig ud her. Denne fortsatte lukning betyder også at vores klubmesterskab er udsat på ubestemt tid, det må vi se nærmere på, når der åbnes op igen.

Og så vil jeg også lige minde om fra kassereren, at vi er gået ind i 2. kvartal og der skal betales kontingent. Vi har jo stadig udgifter, selvom klubben holder lukket. Kontingentet kan indbetales på MobilePay 42410, skriv kontingent i teksten, og send også lige Camilla en SMS (24841189) om at du har indbetalt, så kan hun få bogført med det samme.

Og så lige til sidst endnu en gang for Arveprins Knud (og alle jer andre): Pas på jer selv, bliv hjemme, vask hænder, hold afstand, træn dart.

På bestyrelsens vegne

Kim