Klubben holder desværre stadigvæk lukket, da der endnu ikke, fra regeringens side, er givet grønt lys til at vi må åbne. Vi kan have et lille håbe om at vi kommer med i fase 3 åbningen, men realistisk set kommer vi nok først med i fase 4, hvis alle ellers sørger for at holde afstand og følge de foreskrevne regler, det ved jeg selvfølgelig at alle vores medlemmer gør 🙂

Det hjalp lidt at skubbe til jer i den sidste opdatering med hensyn til holdtilmelding, så nedenfor ser I en opdateret liste. Vi mangler dog stadig svar fra nogle, så kom ud af busken og giv jeres svar, hvilke rækker I ønsker at spille i næste sæson. Dem som ikke er i nedenstående tabel, har ikke svaret, såre simpelt er det.

NavnHovedturneringOldboysHverdagsturneringDamepairsReserve
Kim KnudsenXX
Hans BoyeXX
Camilla Ramsby X
Michael RamsbyXX (?)
Jacob ChristensenXXX
Michael Jensen XXX
Tommy Dahlberg XX
Jesper SkovgaardX
Steen PetersenX
Frank KnudsenXX
Jesper LarsenXX
Camilla Ternstrøm XX
Nicolai Lolk X
Pernille QvotrupXXXX
EddieXXXX
Bent LingskovX
Henning AndresenX
Claus ChristensenX
David DahlbergXXX
Frank GagnérX
Søren RaunXXXX
Brian Folke LarsenXX
Brian DahlbergX

Formularen der skal udfyldes findes stadig her: Hold 2020/2021

Da punktet “Kun reserve” kan tolkes lidt forskelligt, bedes I venligst kun vælge dette, hvis I kun ønsker at spille reserve og så ikke vælge flere punkter. For man kan godt have valgt “Hovedturnering” og “Hverdagsrækken” og så også “Kun reserve” med den mening at man kun ønsker at være reserve i disse rækker, men ikke fast på hold. Så igen, ønsker man ikke at spille fast på hold, men gerne træde til som reserve, vælges kun punktet “Kun reserve”.

Og så endnu engang: brug tiden hjemme på at træne dart, der findes mange gode træningsapps, man kan spille via webcam på mange forskellige sites efterhånden, så der er ingen undskyldning for ikke at møde skarp op, når vi forhåbentligt snart åbner klubben igen.

Pas på jer selv og alle andre ved stadig at holde afstand. Og træn dart (selv Frank K. har haft pilene fremme, så der er håb for alle).

På bestyrelsens vegne

Kim