Nu lysner det forude, og vi kan se frem til en snarlig genåbning af vores elskede dartklub. Men selvom regeringen har meldt ud at al indendørs idræt må genåbne 8. juni, så længe de overholder de retningslinjer, der i skrivende stund er ved at blive behandlet på plads, betyder det ikke at vi automatisk bare åbner op d. 8. juni 2020.

Vi afventer udmelding fra både regering og DDU, om hvordan vi skal forholde os i forhold til afstand, afspritning osv. En del af det giver sig selv, og bestyrelsen og barvagterne har da også allerede være i gang med at gøre klubben klar og lave aftaler om, hvad vi fremadrettet skal sørge for inden klubben må åbne.

Det kommer så også til at betyde at det kan tage lidt længere tid at åbne klubben op for barvagterne, da der helt sikkert vil være noget afspritning og rengøring der skal gøres inden vi lukker folk ind i klubben. Dette håber vi at alle forstår og respekterer.

Så hav en lille smule mere tålmodighed, vi skal nok hurtigst muligt få åbnet klubben, så den er sikker at færdes i for alle (vi har faktisk en del i risikogruppen i klubben, som vi skal tage ekstra hensyn til).

Så snart vi er klar til åbning skal vi nok melde det ud både her på hjemmesiden og i vores facebook grupper.

Så find pilene frem og gør jer klar til igen at komme i klubben. Vi ses meget snart. Indtil da, pas på jer selv og hinanden og hold stadig afstand.

Med dartlig hilsen

Kim
Formand
Kjøge Dart Club