Efter en noget turbulent uge, hvor vi først var mange der troede vi var i stor risiko for at være blevet smittet med Covid-19 og efterfølgende fandt ud af, at det heldigvis var falsk alarm, åbner klubben nu op igen for træning i morgen, mandag d. 21.9.2020.

Hvis man er blevet testet og endnu ikke har fået svar, råder vi til, at man ikke møder op i klubben før man har modtaget svar (og det selvfølgelig viser, at man ikke er smittet).

Vi henstiller også til at alle sørger for at holde afstand, spritte af, undlade at give hånd og kramme osv. så vi undgår eventuel smitte. Sidste uges oplevelse har vist, at vi kan lukke ned hurtigt og tage ansvar. Vi skulle nødigt ud i den situation igen, men det kan på sigt næppe undgås, da virussen lige nu raser ude i det danske samfund.

Pas på jer selv og hinanden.

Vi ses.

På bestyrelsens vegne

Kim