Vi har i dag modtaget nedenstående mail fra Dansk Dart Union:

Kære alle klubber

Restriktionerne er desværre forlænget til og med 13. december 2020.

Turneringsudvalget arbejder på højtryk for at få flyttet kampene og det er besluttet at suspendere alle kampe resten af år 2020.

Da det er Turneringsudvalget og DDU der flytter kampene vil det være den nye dato, der er gældende i forhold til spilleberettigelse jvf. turneringsreglementet.

1.division fortsætter som planlagt, under forudsætning af at klubberne overholder de gældende retningslinjer (maksimalt 10 personer)

Alle andre rækker i Hovedturneringen (2 og 3 div., Danmarksserie, Kval og serie-rækkerne), hele Hverdagsturneringen og Oldboys Øst suspenderes fra i dag.

Der vil senest den 30. november 2020 komme en udmelding fra Turneringsudvalget, med nye datoer for alle de suspenderede kampe.

Når de nye datoer er lagt ind i turneringssystemet, så bliver det stadigvæk som sædvanligt, muligt at flytte kampe, og derfor vil man kunne flytte og afvikle kampe frem til nytår, hvis man har lyst og mulighed for at afvikle en kamp under de gældende skærpede restriktioner. Husk hvis det er kampflytninger henover årsskiftet skal administrationen gøre det. Send en mail til info@dart-ddu.dk med række og kampnummer med ny dato og klokkeslæt.

Det betyder altså at der som udgangspunkt ikke må spilles flere kampe i år, før der er kommet nye datoer og man så eventuelt igen går i gang med at flytte kampe. Det er en lidt forvirrende udmelding fra turneringsudvalget, men vi bliver nødt til at tage det til efterretning, så indtil andet er meldt ud, spiller Kjøge Dart Clubs hold ingen kampe!

Vi ved at det er en forvirrende tid vi alle lever i, men så længe vi står sammen og overholder de gældende retningslinjer og restriktioner kan vi ikke gøre meget mere.

Husk vi stadig holder træningsaftener mandag og torsdag (og nu også alligevel torsdag d. 26.11.2020, selv det tidligere i dag blev meldt ud, at der ikke var træning). Og husk nu kun at komme til træning, hvis du har tilmeldt dig, ellers kan du risikere at køre forgæves, hvis der allerede er 10 i klubben.

Pas på jer selv og hinanden.

Kim