Først og fremmest vil jeg starte med at ønske alle klubbens medlemmer (og alle andre) et rigtigt godt nytår. Jeg håber at alle er kommet godt ind i det nye år?

Som alle nok ved, har regeringen valgt at forlænge nedlukningen af det meste af Danmark, herunder også foreningslivet, til d. 17.1.21 indtil videre. Dette betyder desværre også, at vi også må holde klubben lukket indtil da.

Jeg håber at alle holde humøret højt og får trænet hjemme. Flere og flere er begyndt at spille webcamdart, og hvis nogen ønsker at komme i gang med dette, men ikke rigtig ved, hvordan det foregår, står jeg gerne til rådighed med råd og vejledning til at komme i gang. Det er en god måde at få trænet med andre på.

Med ønske om at vi snart ses igen i klubbens lokaler, håber jeg at alle stadig følger rådene om at holde afstand, spritte af og passer på sig selv og hinanden.

Med dartlig hilsen

Kim