Vi nærmer os med hastige skridt 6. Maj, hvor indendørsidræt for voksne over 18 år efter den nuværende plan genåbnes. Det skal dog her nævnes at der skal forhandles om, hvilke sportsgrene der åbner op d. 6. Maj, så det er slet ikke sikkert endnu at dartsporten åbner op der. Endvidere skal der også forhandles om, hvilke restriktioner der skal gælde og om, hvordan Coronapas skal håndteres etc. Så der er mange faktorer i spil endnu, før vi kan melde noget endeligt ud.

Når det så er sagt, skulle vi være blandt de heldige sportsgrene der må åbne igen 6. maj, så åbner Kjøge Dart Club ikke op denne dag, da vi i bestyrelse og barvagt-teamet først skal være klar til at åbne klubben igen. Så allertidligst vil vi kunne åbne klubben op igen mandag d. 10. Maj. Dette skal ikke tolkes som om at vi absolut åbner op d. 10. Maj – følg med her på siden, der vil komme en udmelding så snart vi ved, hvornår vi kan åbne.

I mellemtiden kan vi fortælle at vi afholder webcamturnering hver mandag og torsdag (når der er tilmeldte nok) for klubbens medlemmer. Hvis du kunne tænke dig at være med, men ikke lige har fået anskaffet dig et webkamera endnu, har klubben indkøbt 6 stk, som vi udlåner til klubbens medlemmer (i første omgang de aktive medlemmer, men skulle der være nogle til overs, kan vi også udlåne til passive medlemmer). Endvidere har vi også 2 computere der kan udlånes, hvis man heller ikke har en computer, der kan bruges til webcamdarts.

Kontakt venligst bestyrelsen (Jesper, Camilla T. eller Kim), hvis du ønsker at låne webkamera og/eller computer.

Og endnu engang: Pas nu på jer selv, sprit af og hold afstand så vi alle igen snart kan være med til at nyde vores dejlige sport.

På bestyrelsens vegne

Kim