Som flere af jer nok har hørt og læst, er der ændringer i Corona restriktionerne fra i morgen, fredag d. 21.5.2021. Blandt andet står der i de nye restriktioner at det ikke er lovpligtigt at tjekke alle der kommer i klubben for gyldig test og/eller coronapas, men at man skal tage minimum 1 stikprøve pr. dag.

Vi har i bestyrelsen besluttet, at vi fortsat tjekker alles test/coronapas før de bliver lukket ind. Man kommer altså ikke ind i klubben, hvis man ikke kan fremvise en gyldig test eller et gyldigt coronapas. Endvidere godtager vi stadig heller ikke nogen form for fritagelse, det være sig fritagelse for test eller mundbind/visir eller whatever. Vil du ikke bære mundbind eller visir i de korte perioder det faktisk drejer sig om, er du ikke velkommen i Kjøge Dart Club, som situationen er nu.

Begge disse beslutninger er helt og aldeles taget for at beskytte vores medlemmer.

Fra d. 21. maj er det indendørs forsamlingsforbud hævet til 50 mennesker, men vi skal stadig sørge for at holde afstand, spritte af og generelt tage hensyn til hinanden så vi undgår smitte i klubben.

Indtil videre er det gået godt, så vi tænker ikke at ovenstående er med til at gøre det mere besværligt for jer, da det jo bare er de samme regler som hid til i klubben.

Vi ses.

På bestyrelsens vegne

Kim