Næstved 2 – Kjøge 1

  0
  24

  Sæsonens sidste kamp for hverdagsholdet var i Næstved mod topholdet. En kamp der på papiret virkede som en uoverkommelig opgave for Kjøges spillere. Men i dart kan alt jo ske, og man har ikke tabt før den sidste double er ramt, så spillerne drog, med Martin som chauffør, i højt humør og stor kampgejst til Næstved for at save dem over 😉

  Sådan skulle det dog ikke vise sig at gå, og det stod hurtigt klart at drengene fra Næstved ikke gav noget frivilligt fra sig, så de kom hurtigt foran og holdt den føring hele kampen igennem.

  Der blev dog spillet momentvis god dart fra Kjøges spillere, Camilla var blandt andet ude i 2 spændende 5 sæts kampe, som hun desværre begge tabte, da der lige manglede det sidste held på doublerne i de afgørende sæt.

  Kim gjorde sig bemærket med en 170 lukning, fulgt op af en 180 som start i næste sæt for til sidst at smide kampen væk og tabe den 😮

  Kim vinder 3 kampe, Melander 1, Steen og Camilla desværre ingen.

  Dagens spiller er vores chauffør, Martin, som udover at køre for holdet også lige tog 6 ud af 8 tavler – tak for det Martin.