Så er vi klar til vores første webcam turnering i Kjøge Dart Club.

Turneringen afholdes torsdag d. 25.3.2021 kl. 19.00. Vi har i bestyrelsen valgt at afholde den om torsdagen, da det jo i forvejen er træningsaften, så på den måde håber vi at mange tilmelder sig.

Man skal tilmelde sig på denne side: https://kdc-dart.dk/event/kdc-webcam-turnering/

Tilmeldingen slutter 18.45, så kan vi nå at lave lodtrækning og pulje(r) inden kl. 19.00. Antallet af tilmeldte afgører, hvor mange puljer vi spiller, helt som ved en almindelig torsdag aften i klubben.

Vi spiller kampene via hjemmesiden www.webcamdarts.com, så det kræves at man har en bruger der. Hvis ikke man har, er det let, hurtigt og gratis at oprette sig derpå.

Puljerne vil blive styret på siden www.playpass.com, hvor vi har oprettet en bruger, hvor alle får mulighed for at få koden dertil, så man selv kan indberette resultaterne af kampene. Link til puljen/puljerne kommer, når lodtrækningen er foretaget.

Da det jo er træningsaften, skal vi ikke glemme hyggen. Derfor vil der også blive åbnet for “baren” til hyggesnak i mellem kampene. Dette vil foregå via Jitsi Meet – det samme som vi brugte til vores nyligt afholdte generalforsamling. Link til dette kommer også torsdag aften. Og selvom man ikke lige har lyst til at spille med, er man jo stadig velkommen til at komme forbi og hyggesnakke lidt her.

Vi håber at mange vil tage godt i mod dette nye tiltag i disse svære tider, hvor vi stadig ikke må mødes i klubben. Og vi håber at alle har lidt tålmodighed med hinanden, da det ikke er alle der er lige erfarne i at spille webcamdart.

På forhåbentlig gensyn på torsdag

Kim