Så er ferien ved at gå på hæld for de fleste og darten starter så småt op igen, med turneringsstart allerede d. 10.8.21. Så find pilene frem fra gemmerne og kom til træning. Vi har åbent hver mandag og torsdag fra kl. 18.30.

Husk spillermøde.

Husk at der er spillermøde torsdag d. 5.8.2021 kl. 19.30 i klubbens lokaler. Mødet drejer sig primært om at finde ud af, hvem der er klar til at spille på hold i efterårssæsonen. Så mød op på torsdag. Hvis du ikke kan komme, men godt vil spille på hold, så giv lige en fra bestyrelsen (Jesper L., Camilla T. og Kim) besked om dette inden på torsdag.

Nye Corona-regler.

Fra 1. august er der nye regler i forhold til fremvisning af coronapas ved indendørs idræt. Det er nu ikke længere et krav at have coronapas for at møde op, men vi i bestyrelsen appellerer kraftigt til folks sunde fornuft om stadig at tage hensyn til hinanden og stadig have et gyldigt coronapas, og vi vil stadig notere, hvem der kommer i klubben og du vil også kunne opleve at vi foretager stikprøvekontrol af coronapas, og vi forbeholder os retten til at bortvise folk, som ikke har et gyldigt coronapas.

Kontingent.

Vi er godt inde i 3. kvartal nu, men der er stadig en del, der endnu ikke har betalt for kontingent for 2. kvartal, så kom lige ind i kampen og få betalt. Er du i tvivl om du har betalt, kan du altid spørge i baren eller kontakte kassereren (Camilla T.).

På bestyrelsens vegne

Kim