Så skal vi til det igen. Årets klubmesterskab skal afholdes og vi skal have fundet en dato til det.

Bestyrelsen har fundet frem til 2 datoer, hvor det kan lade sig gøre, og ja vi er klar over at der d. 4.11.2023 også er Odense Open, men vores erfaring siger, at der ikke er så mange fra klubben der tager til stævner, derfor har vi også valgt denne dato.

Vælg nedenfor, hvilke dato(er) du kan spille, du kan godt vælge begge 2. Den dato, der kommer flest tilmeldinger til, vil blive datoen for årets klubmesterskab.

Bemærk i øvrigt, at der ved generalforsamlingen blevet godkendt et forslag med følgende ordlyd: “Man kan IKKE deltage i klubmesterskaberne, hvis man har licens i en anden klub“.

Denne ordlyd har nogle få prøvet at tolke på, men den betyder kort fortalt, at spiller du aktivt for en anden klub, kan du ikke spille med i vores klubmesterskaber, men du er velkommen til at komme og deltage i det hyggelige samvær før, under og efter kampene, hvis du er passiv medlem i Kjøge Dart Club.

Udfyld nedenstående formular: