Kjøge Dart Club inviterer hermed til vores årlige Jule- og Nytårsstævne:


Tilmelding via https://www.kdc-dart.dk/event/jul2022

TIlmeldte

Stine Asbo Brian Gundersen Henrik Olsen Jan Pallesgaard Jørgen Graff-Nielsen Torben Clausen Nicklas Bust Michael Bust Annette Bressendorf Jan Nøhr Maja Sørensen Brian Løkken Martin Reuther Michelle Jensen John Mikael Larsen Malene Greisvold Martin Løber Tove Bested Roman Kowalski Michael Østlak Nielsen Maibritt Hansen Claus Christensen Jesper Larsen Frank Palmelund Knudsen Pernille Qvotrup Marlene Nielsen
Henrik "Lange" Olsen Morten Paulsen Robert Jakobsen Tonie Schrøder Andreas August Hansen Anders Behrentz Nicollai Jensen Poul Sørensen Kim Eilersen Bo Larsen Wanja Løkken Kirsten Byø Jesper Hansen Leif Nielsen Jens Holsted Kim Toft Nicolai Lolk Rasmus Lykke Singer Claus Hansen Dennis Larsen michael jensen Henning Andresen Brian Johansen Kim Knudsen Lars Nielsen

Vi glæder os til at se jer.