Kjøge Dart Club inviterer hermed til vores årlige Jule- og Nytårsstævne:


Tilmelding via https://www.kdc-dart.dk/event/jul2022

TIlmeldte

Flemming Obel Kim Antonsen Mikkel Ruusunen Morten Frederiksen Henrik "Lange" Olsen Henrik Olsen Jan Pallesgaard Jørgen Graff-Nielsen Torben Clausen Nicklas Bust Michael Bust Kim Eilersen Bo Larsen Wanja Løkken Kirsten Byø Jesper Hansen Leif Nielsen Malene Greisvold Martin Løber Rasmus Lykke Singer Michael Østlak Nielsen michael jensen Henning Andresen Brian Johansen Kim Knudsen Marlene Nielsen
Dennis Johansen Ivan Springborg Thorkil Andersen Stine Asbo Brian Gundersen Robert Jakobsen Tonie Schrøder Andreas August Hansen Anders Behrentz Nicollai Jensen Annette Bressendorf Jan Nøhr Maja Sørensen Brian Løkken Martin Reuther Michelle Jensen John Mikael Larsen Kim Toft Nicolai Lolk Roman Kowalski Maibritt Hansen Claus Christensen Jesper Larsen Frank Palmelund Knudsen Lars Nielsen

Vi glæder os til at se jer.