Så er det til til Beboernes Dag i Karlemoseparken igen. Det sker søndag d. 11. september 2022 fra kl. 11-15.

Til jer der ikke ved, hvad det er, kan jeg kort fortælle at det er dagen, hvor alle klubberne i Karlemoseparken slår dørene op for beboerne, så de kan komme og se, hvad der foregår i de enkelte klubber. Klubberne serverer mad og drikke gratis til alle der kigger forbi. I kan se programmet på de 2 nedenstående billeder.

I den forbindelse vil det glæde os at så mange som muligt af klubbens medlemmer kigger forbi og giver en hjælpende hånd. Vi serverer skipperlabskovs med rødbeder og rugbrød til. Der vil være rigeligt tid til både at gå rundt og kigge på de andre klubber eller blive i klubben og træne lidt dart.

Program:

Vi glæder os til at se så mange som muligt – både medlemmer og beboere fra Karlemoseparken.

På bestyrelsens vegne

Kim