Lørdag d. 13. april 2019 blev årets klubmesterskab afholdt. I år var der hele 16 deltagere -13 aktive samt 3 passive, ja passive medlemmer kan deltage i klubmesterskabet i Kjøge Dart Club :). Og det skulle vise sig at de 3 passive medlemmer virkelig viste tænder.

Der var 12 herrer som spillede alle mod alle og efterfølgende gik alle videre til cup. Det blev til rigtig mange, spændende kampe som mundede ud i en finale imellem Kim Knudsen og Jesper Skovgaard (passiv), hvor Kim trak det længste strå i en spændende finale, som gik ud i alle 13 sæt.

Hos kvinderne var der 4 deltagere, så her spillede de 2 gange mod hinanden, hvorefter de gik i semifinaler og finale. I finalen viste Rosie Brady (passiv) sig at være en for stor mundfuld for Camilla Ramsby og vandt sikkert med hele 5-0.

Alle kampe hos både herrer og damer blev afviklet i god stemning, og alle var gode til at holde sig til banerne, både spillere og tavleførere, så det ikke trak for længe ud.

Efter puljerne var færdigspillet blev der holdt en fortjent pause, hvor klubben diskede op med boblevand og dart-kage (tak Camilla T. for det gode initiativ) for at fejre 1. holdets oprykning til 2. division.

Herefter blev der spillet cup og efter finalerne var færdige blev der disket op med lækker mad – tak til Dorita og Bjørn for at stå for den dejlige mad.

Resultaterne blev følgende:

Kvinder:

1. Rosie Brady (passiv)
2. Camilla Ramsby
3. Camilla Ternstrøm
3. Dorita Kruse-Nielsen

Herrer:

1. Kim Knudsen
2. Jesper Skovgaard (passiv)
3. Lars Sørensen (passiv)
3. Martin Reuther

Tillykke til de 2 klubmestre!

Der var endvidere præmier til de 3 H’er, her blev vinderne:

Kvinder:

Højeste scorer: Camilla Ternstrøm, 180 (hun var endda den første på hele dagen, der lavede det)
Hurtigste sæt: Rosie Brady, 21 dart
Højeste lukning: Rosie Brady, 96

Herrer:

Højeste scorer: Lars Sørensen, 5×180 (efter omkamp). Der blev lavet i alt 18 gange 180 hos herrerne.
Hurtigste sæt, Kim Knudsen, 13 dart
Højeste lukning: Kim Knudsen, 154

Til sidst blev pokalen for årets ranglistespiller 2018 overrakt til Martin Reuther.

Bestyrelsen vil takke alle for en hyggelig dag og aften. Tak for god ro og orden, I er alle nogle dejlige mennesker at være sammen med!

Billeder fra klubmesterskabet kommer så snart vi har modtaget dem fra vores fotografer.