Klubben fortsat lukket

23. marts 2020

Som de fleste af jer nok allerede har hørt eller læst, har regeringen valgt at udvide nedlukningen af Danmark indtil 13. april 2020 (indtil videre), så derfor holder klubben selvfølgelig også lukket indtil da (og sikkert også længere).

Vi anbefaler alle at I følger de råd som hele tiden kommer ud, men her får I dem lige igen:

og

 

Og så støv ellers dartpilene af derhjemme og træn, træn, træn 🙂 Vi kan anbefale at investere i et webcamera og oprette jer som bruger på www.webcamdarts.com, her kan man spille imod andre fra hele verden. Der kan i disse tider godt være lidt pres på, men det virker som regel fint nok.

Med håb om at alle holder sig sunde og raske indtil vi ses igen.

Med dartlig hilsen

Bestyrelsen

Skriv et svar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Copyright © 2018-2022 Kjøge Dart Club