Nyt om ranglisten:

Der har været diverse snak om, hvad vi gør her efter den nylige genåbning af klubben og specielt vores torsdags ranglisteturnering. Bestyrelsen har snakket om tingene og har besluttet at den nuværende ranglisteturnering er annulleret for i år og at vi i stedet vil afholde en Corona-rangliste både om mandagen og om torsdagen, så længe der max er 16 spillere i klubben på dagen. Denne beslutning er baseret på, at hvis vi er mere end 16 spillere vil det blive svært at få afviklet en turnering indenfor vores åbningstid med de baner vi har til rådighed. Dette giver også alle spillere mulighed for at komme med på vores Corona-rangliste, da nogle kun kommer om mandagen og andre kun om torsdagen.

Skulle der komme mere end 16 spillere på en træningsaften vil vi i stedet prøve at spille andre spil, som gør at man kan være flere spillere samtidigt på banerne (double, træningsspil etc.).

Hold:

I forhold til den nuværende udmelding om at vi tilmelder 3 hold til hovedturneringen, har vi nu besluttet at vi tilmelder 4 hold til hovedturneringen i stedet for, da der har været stor tilslutning til at spille med i hovedturneringen i næste sæson. Dette kræver selvfølgelig at folk står ved deres udmelding, men det vælger vi at tro på.

Klubmesterskab:

Vi måtte jo pga. corona aflyse vores klubmesterskab i foråret. Vi arbejder på at få afviklet dette i løbet af efteråret i stedet for, men vi kan ikke sige så meget om det endnu, da meget afhænger af turneringsplaner, stævner og ikke mindst udviklingen i Corona-situationen.

 

På bestyrelsens vegne

Kim