Så nærmer vi os med hastige skridt sæsonstarten 2020/2021. En sæson som vil blive præget af Coronavirussens tilstedeværelse i samfundet. Det betyder at vi ALLE skal sørge for at følge myndighedernes råd om at holde afstand, spritte af og tage hensyn til hinanden, og blive hjemme hvis man er syg, så vi undgår at blive smittet. Så lad os droppe krammene og hilse på hinanden med albuen eller et nik eller hvad ved jeg. Lad os sørge for at vores sportsgren ikke kommer i mediernes søgelys som et sted, hvor coronavirussen stortrives!

Nå det så er sagt så starter sæsonen op på onsdag d. 19.8.2020 med 2 hjemmekampe, så der bliver fuldt hus og ikke plads til mange gæster, da vi kan være 17 personer i vores spillelokale og 6 inklusiv bartender i barområdet.

Kjøge 1 starter hjemme mod Rødderne 1 – kampen starter kl. 19.30

Kjøge 2 og Kjøge 3 møder hinanden og de har valgt at starte kl. 19.00.

Torsdag d. 20.8.2020 spiller vores oldboys/girls hold hjemme i mod Næstved. Denne kamp starter 19.30.

Normalt plejer jeg at opfordre folk til at komme ned og heppe og hjælpe med tavlerne, men pga. denne specielle situation vi er i, vil jeg ikke opfordre til dette, da vores plads er begrænset. Derfor bliver der heller ikke spillet Corona-ranglisten på torsdag, da oldboys/girls-holdet bruger 2 baner og derfor vil der ikke være plads til mange flere.

Når det så er skrevet, håber jeg at alle er klar til kamp og pilene er spidset, så vi kan vise os fra vores bedste side og nyde vores sportsgren i sikre rammer både ude og hjemme.

Game on!

/Kim