For en uge siden kom vores kasserer med et opråb vedr. manglende kontingentindbetalinger for 2020. Dette opråb gav 3 henvendelser, hvoraf 2 af dem havde betalt. Og de der skylder mere end et kvartal har ikke henvendt sig. Så kom nu ud af busken og få betalt jeres kontingent 2020. I har endda fået første kvartal for 2021 gratis!

Så kontakt Camilla på sms 24841189 eller på Facebook Messenger for at høre om du skylder. Og ved du allerede at du skylder så kan du overføre pengene via MobilePay 42410 og skriv at det drejer sig om kontingent og skriv efterfølgende til Camilla at du har overført.

Ønsker du at overføre via bankoverførsel kan det også lade sig gøre. Kontakt Camilla for detaljer vedrørende dette.

Formanden er ikke vred, formanden er skuffet!

Og som altid: Pas på jer selv og hinanden, så vi forhåbentlig snart kan ses igen 🙂

/Kim