Webcamturnering spørgeskema

6. marts 2021

Bestyrelsen har fået et forslag om det kunne være en idé at afholde webcamturnering for klubbens medlemmer. Vi synes det er en god idé og har derfor valgt at gå videre med idéen. Men inden vi sætter noget i gang vil vi lige lave en lille undersøgelse for at vejre stemningen.

Så derfor dette lille spørgeskema:

Hvis du ikke har et webcam, men er interesseret i at komme i gang, tilbyder formanden gerne sin hjælp og eksertise på dette område. Så kontakt Kim, hvis du ønsker hjælp og vejledning.

/Bestyrelsen

Comments 1

  1. Nyt fra bestyrelsen - Kjøge Dart Club

    […] Der er altså stadig en del som ikke har svaret. Om det skyldes at de ikke gider, eller har glemt det vides ikke, men I kan stadig gå ind og svare, hvis det er en forglemmelse. I kan finde spørgeskemaet her: Webcamturnering spørgeskema […]

Skriv et svar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Copyright © 2018-2022 Kjøge Dart Club