Det er med glæde at jeg kan annoncere at Kjøge Dart Club genåbner mandag d. 10. maj 2021 kl. 19.00. Det har været en lang tid uden dart sammen med vores klubkammerater og nu kan vi igen mødes.

Dog er der en del retningslinjer der skal overholdes og dem vil jeg prøve at gøre rede for her:

  1. Du skal have et gyldigt coronapas eller en negativ coronatest der er mindre en 72 timer gammel for at møde op i klubben.
  2. Du skal bruge mundbind når du bevæger dig rundt i klubbens lokaler. Dvs. hvis du skal fra spillelokalet til barlokalet, eller på toilettet skal du påføre dig mundbind. Når du sidder ned eller når du spiller kamp skal du ikke have mundbind på.
  3. Bestyrelsen har besluttet at der ikke godtages fritagelsesattester og lignende for test, brug af mundbind osv. Vi forbeholder os retten til at afvise folk, der ikke kan overholde disse regler, uanset grundlaget for fritagelse. Dette er helt og holdent for at tage vare om vores medlemmers ve og vel.
  4. Når du møder op i klubben skal du fremvise gyldigt coronapas eller negativ test. Det vil herefter blive noteret på en liste at du er mødt op i klubben. Denne liste vil blive gemt i 3 uger til brug for eventuelt smitteopsporing, hvis der skulle opstå et smitteudbrud blandt de folk der har været i klubben.
  5. Klubben er lukket for offentlig adgang. Ønsker du at prøve at spille dart i Kjøge Dart Club bedes du derfor, inden du dukker op, kontakte bestyrelsen for at aftale at du kommer. Reglerne om coronapas og mundbind gælder også nye folk.
  6. Det er dagens barvagt der er den corona ansvarlige på dagen. Barvagten har ret til at afvise folk, der ikke kan eller vil opfylde ovenstående krav. Navnet på dagens barvagt kan altid ses i toppen af prislistetavlen i baren.

Ovenstående regler er udarbejdet af bestyrelsen ud fra DDU’s og kulturministeriets retningslinjer. DDU’s retningslinjer kan læses her:

DDU’s retningslinjer i forhold til genåbning af klubberne

Alt ovenstående kan måske virke besværligt i første omgang, men vi håber at alle tager det til sig og overholder kravene, så vi alle kan færdes i sikkerhed og nyde vores sportsgren igen i sikre rammer.

DDU har lagt op til at turneringen så småt starter op igen i løbet af de næste 14 dages tid. Hvor mange rækker og hvordan det lige kommer til at foregå vides ikke endnu, men tænk over om du stadig vil spille på hold under de forhold der nu er. I kan forvente de samme restriktioner i andre klubber, så tag det med i jeres overvejelser. I må meget gerne melde tilbage til bestyrelsen om I stadig ønsker at spille på hold.

Vi ses forhåbentlig mandag aften, husk nu at blive testet inden, så I ikke bliver mødt af en lukket dør.

På bestyrelsens vegne

Kim
Formand
Kjøge Dart Club