Hej alle,

Efter vores afstemning om det var en god idé at afholde fællesspisning i klubben, kan vi konkludere at alle 17 der stemte synes det var en god idé, om det så lige bliver hver måned eller hveranden måned har vi endnu ikke besluttet os helt om endnu. Men vi starter ud mandag d. 1. maj 2023 kl. 18.30, hvor der serveres hjemmelavet lasagne med flutes og smør.

Der vil være en egenbetaling på kr. 25,- og så betaler klubben det resterende beløb, hvis ikke der er penge nok til dagens ret.

Man tilmelder sig på nedenstående formular og tilmelding skal ske senest fredag d. 28.4.23, da vi også skal nå at handle ind. Efter spisning (og fælles oprydning/opvask!) spiller vi selvfølgelig dart.

Bestyrelsen glæder sig til at se så mange som muligt, så skynd jer at tilmelde jer:

Tilmeldte:

Navn
John Mikael Larsen
Tina Louise
Michael
Dennis og hejdi hvis muligt
Erland Kruse Hansen
Maibritt
Lars
Jesper Hansen
Jesper
Kim
Camilla Ternstrøm
Frank Knudsen