I dag er det 4. maj 2020, 75-årsdagen for (det meste af) Danmarks befrielse og det fejres og markeres af rigtig mange med bl.a. lys i vinduerne i aften.

Desværre er vi endnu ikke blevet befriet af vores nyeste fjende, Corona-virussen, så der er derfor ikke rigtig nogen lysende udsigt til, at vi kan mødes i klubben lige med det samme. Vores sportsgren er desværre nok en af de sidste, der kan åbne dørene op, da vi kan have meget svært ved at følge de forholdsregler der skal tages (holde afstand osv.). Men der kommer nok snart nyt om det fra regeringens side.

Indtil da, vil jeg lige opsummere, hvem der indtil videre har tilmeldt sig hold til næste sæson. Det kan ses i nedenstående tabel. Der mangler stadig en del, som ikke har givet besked, så kom gerne ud af busken, man skulle måske mene at I har tid i disse tider til lige at svare. Bemærk intet er jo bindende, men bare en foreløbig indikation af, hvem der vil spille hvad i næste sæson.

NavnHovedturneringOldboysHverdagsturneringDamepairsReserve
Kim KnudsenXX
Hans BoyeXX
Camilla Ramsby X
Michael RamsbyXX (?)
Jacob ChristensenXXX
Michael Jensen XXX
Tommy Dahlberg XX
Jesper SkovgaardX
Steen PetersenX
Frank KnudsenXX
Jesper LarsenXX
Camilla Ternstrøm XX
Nicolai Lolk X
Pernille QvotrupXXXX
EddieXXXX
Bent LingskovX
Henning AndresenX
Claus ChristensenX
David DahlbergXXX
Frank GagnérX
Søren RaunXXXX
Brian Folke LarsenXX
Brian DahlbergX

Det ser lidt sløjt ud med tilmeldingerne, og jeg håber da, at der er flere der ønsker at spille, så vi kan få flere hold. Det er dog bemærkelsesværdigt at Michael Ramsby ønsker at spille Damepairs, er der en kønsskifteoperation vi ikke har hørt om 🙂 ?

I finder tilmeldingsformularen til holdene her: Hold 2020/2021

Det var alt for denne gang. Pas på jer selv. Træn dart.

Med venlig hilsen

Formanden