Som de fleste af jer nok allerede har hørt og læst, bliver der fra onsdag d. 9.12.2020 til søndag d. 3.1.2021 lukket ned for alt idræts- og foreningsliv i en del kommuner, heriblandt også Køge Kommune.

Det betyder så desværre, at vi også i dartklubben er nødt til at lukke ned for træning i denne periode, hvorfor mandag d. 7.12.2020 bliver sidste træningsaften i år. Så ønsker du at komme til træning i år, skal du skynde dig at tilmelde dig på nedenstående link. Der er i skrivende stund 3 ledige pladser og det er først til mølle.

Tilmelding til træning mandag d. 7.12.2020

Vi håber at alle tager de nye restriktioner alvorligt og passer på sig selv og hinanden, så vi igen kan komme til at nyde vores elskede sportsgren uden alle de besværlige restriktioner der er i øjeblikket.

Da vi jo så nok ikke ses mere i år, vil jeg hermed på egne og bestyrelsens vegne ønske alle klubbens medlemmer og gæster en rigtig god jul og et godt nytår.

Vi ses i det nye år.

Venlig hilsen

Kim
Formand