Som I alle sikkert allerede har hørt er nedlukningen af Danmark nu forlænget til 7. februar 2021. Dette betyder desværre også, at vi bliver nødt til at forlænge nedlukningen af klubben indtil videre til samme dato 🙁

Og uanset hvor meget vi alle håber på snart at komme i gang igen, er det nok ikke realistisk at tro på, at vi åbner op lige med det samme efter 7. februar. Derfor har vi i bestyrelsen besluttet at den kommende generalforsamling vil blive holdt virtuelt (via programmet Jitsi). Vi sørger selvfølgelig for at lave vejledninger til programmet, så alle kan være med til generalforsamlingen, enten via jeres telefon eller computer. Vejledningerne vil komme sammen med indkaldelsen til generalforsamlingen (som bliver holdt onsdag d. 10.2.2021).

Da mange af jer nok holder formen ved lige ved at træne hjemme, skal der jo stadig lidt nyt udstyr til en gang imellem. Her har Søren Søgaard gjort det muligt for alle at oprette en konto og få klubrabatter ved køb. I kan oprette jer her:

https://billard.dk/shop/addb2b.html

Og til sidst, som altid, håber jeg at I alle holder humøret højt, holder afstand, spritter af og passer på jer selv og hinanden.

De bedste hilsener

Kim