Vi nærmer os med hastige skridt onsdag d. 10. februar 2021, hvor der afholdes virtuel generalforsamling, og i den forbindelse skal det lige gøres opmærksom på, at man ikke er stemmeberettiget, hvis man skylder mere end 3 mdr. i kontingent.

Og jeg ved fra kassereren, at der er mere end 9 spillere som skylder for sidste kvartal 2020 og også et par stykker, der skylder for 3. kvartal.

Så kom ud af busken og få betalt jeres kontingent for 2020. Er du i tvivl om du skylder, så kontakt Camilla enten på SMS 24841189 eller på Messenger.

Hvis du ved, at du skylder og får lyst til at betale, så skriv venligst i din MobilePay overførsel at det er kontingent og skriv gerne til Camilla at du har overført. Og MobilePay er til 42410, og ikke til Camillas nummer.

Pas på jer selv.

Vi ses snart online.

/Kim